Spring til indhold

Styringssystemer til markiser & screens

Styring af solafskærmning kan deles op i 2 hovedkategorier:

  1. Styring af solafskærmning til private, eksempelvis lejligheder og parcelhuse.

Her benyttes oftest trådløse fjernbetjeninger (IO/RTS) samt sol- og vind sensor automatik. Kan leveres i forskellige farver og design som passer til ethvert behov. Kan også udvides med en app-styring som kan kommunikere med de fleste smart-home løsninger.

2. Styring af solafskærmning til erhvervsbyggeri, eksempelvis kontorbygninger og skoler

Her deler vi det normalt op i to kategorier.

  • Kabelbundet analog styring (DCT) som kan styre alt fra 1 til 24 unikke zoner. Styringen bliver skræddersyet for hvert enkelt projekt og leveres med relæbokse, solfølere, vindfølere, temperaturmåler og regnmåler. Styringen leveres forprogrammeret som finjusteres for hvert enkelt projekt. De fleste analogstyringer kan kommunikere med CTS/BMS anlæg.

  • KNX/BUS/DIGITAL styring som kan integrere solaafskærmningen sammen med lysstyring og ventilation mv. Ved KNX/BUS styring vil hvert enkelt solafskærmning’s enhed kan være sin ”egen zone” og have unikke værdier for sol, vind, temperatur, årskalender mv. KNX/BUS styring kræver en del programmering  og leveres/installeres ofte i samarbejde med CTS/BMS leverandør. De mest avancerede styringer vi leverer har indbygget årskalender og GPS funktion for optimal beregning af solens bane og placering i forhold bygningens facader.

Vi er stolt partner i netværket VCP Network som er en gruppe af uafhængige virksomheder der anvender Vestamatic+CRE styringsteknologi for solafskærmning.

Vi rådgiver, designer, planlægger, implementerer og vedligeholder solafskærmningsløsninger. Vi designer ”best in class” løsninger sammen med arkitekter, entreprenører, rådgivende ingeniører, facade specialister mv. i samarbejde med vores netværk af VCP partnere.

Styringsmanualer / Motor til Markiser

Herunder finder du alle vores manualer til programmering og styring til motorer og andre elektriske komponenter