Spring til indhold

Service & vedligeholdelse af markiser & parasoller

Den rigtige Service er vigtig når  solafskærmningssystemer skal vedligeholdes optimalt, kan de holde 15–20 år efter montering. Det giver høj brugertilfredshed og forbedrer indeklima og arbejdsmiljø. Acrimo tilbyder unikke serviceaftaler, der dækker ethvert behov og som lever op til dine forventninger, når du har behov for hjælp.

Markise Serviceaftaler

Den enkelte serviceaftale, kan justeres helt efter dine behov og ønsker, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Du kan derfor have fuld tillid til, at vores kompetente servicefolk, kan håndtere enhver udfordring.

Markiser til det danske vejr

Det danske klima og vejrforhold, kan til tider være ubarmhjertigt og skåner intet på sin vej – heller ikke dine løsninger for solafskærmning. Det kan derfor både være betryggende og en fordel, at tegne en serviceaftale med en kompetent og erfaren partner, der altid er der for dig, hvis uheldet skulle ske at jeres produkt bliver ukampdygtig og skadet.

Har ovenstående vækket din interesse? Eller vil du gerne læse nærmere om vores omfattende servicebehov? Læs videre i afsnittet om service og vedligehold.

Tilpassede markiser

I et tæt samarbejde med vores forhandlere, projekterende, entreprenører og bygherrer udvikler vi løsninger, der kan tilpasses ethvert projekt. Ofte kan vores erfaring, forslag og rådgivning resultere i både bedre og mere økonomiske løsninger. Via et tæt samarbejde med specialiserede montører kan vi desuden tilbyde at montere de valgte løsninger. I forbindelse med større professionelle projekter kan vi desuden tilbyde serviceeftersyn og evt. reparation efter nærmere aftale. Serviceaftalen kan både dække vore egne løsninger og evt. andre former for solafskærmning.
acrimo_historie_3
acrimo_historie_4