Spring til indhold

Hotel, Restauration & Café

Hotel, Restauration & Café har igennem årene fået leveret produkter i form af Markiser, Parasoller og Pergolaer, hvilket vi også kan gøre til netop dit foretagende. Med enten en  parasol eller bioklimatisk pergola-markise, kan du skabe et unikt udendørsareal, og dermed skabe flotte rammer og udvide antallet af siddepladser.  Acrimos kvalitets parasoller og bioklimatiske pergolaer, kan desuden bruges året rundt og kan modstå alle slags vejrforhold. Med en løsning fra enten Bahama eller KE, får man næsten uendelige tilpasningsmuligheder. Med råd og vejledning fra vores kompetente konsulenter, kan vi i fælleskab skræddersy løsningen, som passer perfekt til jeres behov. Både parasoller og pergolaer, leveres i moderne design og kan integreres med udstyr og øvrige tilvalg, som gør at du får en eksklusiv og professionel solafskærmningsløsning.

Motoriserede Pergolaer

Pergolaerne kan leveres i to forskellige modeller. Enten med motoriserede kipbare lameller, som ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, kan justeres efter solens placering på himmelen. Eller med pvc skydetag som kan køres til eller fra efter behov. Når taget er lukket, kan det tåle regn og snelast. Siderne på overdækningen kan afskærmes med integrerede, zip-screens, faste glaspaneler, lamelskydepaneler og skyde- eller foldeglas, eller en kombination af glas og solafskærmning, alt efter ønske. 

Vælg dit eget udtryk

Du vælger det udtryk, der passer bedst til dit foretagende. Pergolaerne leveres i vedligeholdelsesfrie pulverlakerede aluminiumsprofiler og komponenter og fås i en lang række RAL-farver. Parasollerne kan ligeledes leveres i en lang række udgaver. Læs mere omkring udvalget og mulighederne via billederne nedenfor.
Parasol

Parasoller

Bioklimatiske pergolaer