Spring til indhold

Om Acrimo A/S

Dansk produktion – med fleksibilitet og kvalitet som nøgleord. Acrimo A/S blev etableret i 1952 som en ren dansk virksomhed.
Acrimo logo

Dansk produceret solafskærmning

Om os, Acrimo producerer alle former for solafskærmning – altid med udgangspunkt i høj kvalitet med de absolut bedste materialer. Acrimo’s produktion og primære administration er samlet på vores adresse i Hedehusene, men vi også er til at finde på Jylland med vores afdeling i Skanderborg. Vores løsninger er præget af kvalitet, når det er bedst. Det gælder alt lige fra valg af materialer, udformninger til gennemprøvede funktionelle og skræddersyede løsninger. Ja, selv de mindste detaljer er der kælet for. En løsning fra os er din garanti for en smuk, robust og holdbar løsning, der er født til de omskiftelige danske vejrforhold – og produceret i Danmark af branchens bedste fagfolk:

  • Alle produkter fremstilles af egne ekstruderede aluminiumsprofiler og beslag i trykstøbt aluminium/kunststof.
  • Vælg mellem forskellige profiltyper, kassetter, bundlister og sideføringer.
  • Udvendig montering sker med rustfrie skruer.
  • Overfladebehandling er enten eloxering, varmgalvanisering eller pulverlakering i standard RAL-farver. 
  • Alternativt en anden behandling efter aftale.
  • Tekstiler leveres i stort antal forskellige typer og dessiner.

Tilpassede projekter

I et tæt samarbejde med vores forhandlere, projekterende, entreprenører og bygherrer udvikler vi løsninger, der kan tilpasses ethvert projekt. Ofte kan vores erfaring, forslag og rådgivning resultere i både bedre og mere økonomiske løsninger. Via et tæt samarbejde med specialiserede montører kan vi desuden tilbyde at montere de valgte løsninger. I forbindelse med større professionelle projekter kan vi desuden tilbyde serviceeftersyn og evt. reparation efter nærmere aftale. Serviceaftalen kan både dække vore egne løsninger og evt. andre former for solafskærmning.