Spring til indhold

Indvendige screens til Constantia Ishøj

Løsning: Indvendige screens

 
Indvendige interiørscreens tager slutspurten 🏃
 
Solen er gået i vinterhi og dagene er blevet kortere, mørkere og koldere. På flere kontorer og arbejdspladser gør indvendige screens deres indtræf ved årets afrunding.
 
For et par uger siden var vi ude hos Læssøesgade Skole og i denne uge er vi ude hos Constantia i Ishøj med en lignende løsning.
De hvide screens skaber både oplysning og ro for øjnene midt i arbejdstiden. Herudover skærmer den fuldkommen af for den skarpe morgensol og skaber et bedre indeklima for brugerne.
 

Hvorfor bruge indvendige solgardiner/screens?

Trivsel og velvære er to væsentlige faktorer for et effektivt arbejdsmiljø, hvor det er rart at være. Langt de fleste danske arbejdspladser er de senere år blevet bedre til at fokusere på de fysiske rammer omkring de ansatte, hvilket også har betydet at danske virksomheder oplevelser vækst og grønne tal.

Når man benytter sig af et produkt som solgardiner – i det her tilfælde indvendige screens – er man med til at skabe et bedre og dermed mere effektivt arbejdsmiljø. Screens gør at solen skærmes af, varmeindtaget reduceres og temperaturen bliver derfor justeret i en grad, så det føles rart at sidde på kontoret og arbejde i mange timer. Det er en udvikling som Acrimo støtter op om og som vi samtidigt også er stolte af at være en del af.