Acrimo Terrassevarmer

UDELIV ÅRET RUNDT
Lad ikke de kølige aftener forkorte de gode stunder på terrassen. Vi har elektriske terrassevarmere, designet til vores markiser der giver dig behagelig varme i dit uderum på de kølige dage eller når sæsonen går på hæld. En oplagt mulighed for at forlænge udendørssæsonen. 

Med en terrassevarmer fra Acrimo, kan du forlænge tiden på terrassen i kombination med Acrimos øvrige terrasseoverdækningsprodukter bl.a. knækarmsmarkise, pergolaer, parasoller eller bioklimatiske pergolaer.

Med en varmelampe fra Acrimo får du både høj kvalitet, lækkert og stilrent design samt varme til de kølige aftener. Produktet er konstrueret af de bedste materialer, som gør varmelampen robust og i stand til, at klare det omskiftelige danske vejr. 

Acrimos terrassevarmer varmer ved hjælp af strømtilslutning og er et resultat af mere end 30 års udvikling og erfaring af produktet. Herudover, får du med Acrimos terrassevarmer et effektivt output på 2000W og en rækkevidde op til 16m2, som vil give dig mere end tilpas varme, i de koldere perioder de næste mange år. Terrassevarmeren kan fås med væg eller loftophæng, så du let kan integrere varmeren på dine facader eller i kombination med din solafskærmningsløsning. Varmeren kan iøvrigt også fås med fritstående stativ til opsætning.

HVOR KAN DEN BRUGES?
Bemærk, vores varmelampe har et beroligende gulligt lys, som ikke blænder for øjnene og udsender et skær, der ikke er til gene. Derfor er varmelampen ideel både til det private hjem såvel som til erhverv, såsom hoteller, restauranter og cafeer. I netop disse erhverv fortæller vores erfaringer, at udeservering med mulighed for varme fra varmelamper et stort plus hos slutbrugeren. 

STEDER HVOR VARMELAMPEN OFTE ANVENDES

  • Terrasser
  • Terrasseoverdækninger
  • Overdækkende arealer/Butik
  • Balkon
  • Restaurant/Cafe
  • Rygeområder
  • Kontorer

 

TEKNISK DATA

Effekt: 2000W
Varmeareal: 16m2
Vægt: 2,1kg
Strømtilslutning: 230V
Kabellængde: 1,8m
Total højde (inkl. beslag): 180mm
Bredde: 155mm 
Hældning: 0-35 grader
Længde: 480mm
Lys: Gulligt
Farve: Antracit
Levetid: 5000 timer
Forbrug: 2,5Kwh

STYRING OG BETJENING
Terrassevarmeren har indbygget receiver, som gør den kompatibel med SOMFY IO styring. Varmeren kommer med en fjernbetjening med mulighed for tænd/sluk funktion. Varmelampen fås med infrarøde varmerør der holder i op til 5000 timer med et effekt på 2000W.

HOS ACRIMO FÅR DU ALTID KOMPETENT HJÆLP
Har du spørgsmål eller undren omkring Acrimos varmelampe eller såvel som øvrige Acrimo produkter, er vi altid klar til at give professionel og kompetent rådgivning. Vores kompetente konsulenter kan rådgive dig omkring alle henvendelser du måtte omkring solafskærmning eller produkter/services, som vi tilbyder hos Acrimo. 

Specifikationer & Download

Se også andre produkter som minder om Terrassevarmere Acrimo